Skip to content

Ideasta

toteen

Sinulla on idea siitä, millaisen rakennuksen haluat. Talokauppa.com auttaa sinua toteuttamaan ideasi. Suunnitteluvaiheessa haluamme tietää mahdollisimman tarkasti, millaisia toiveita sinulla on rakennuksesi suhteen. Mikäli olet jo valmiiksi etsinyt mieluisia pohjakuvamalleja tai kuvia valmiista taloista, niitä voidaan hyödyntää referensseinä.

Mikäli sinulla on vasta haaveita, mutta ei mitään konkreettista, sekään ei haittaa. Yhdessä Talokauppa.com-asiantuntijasi kanssa voitte käydä läpi ajatuksiasi ja toiveitasi, minkä pohjalta asiantuntijamme piirtää alustavat 3D-kuvat rakennuksestasi.

Haaveissa oma talo?

Arkkitehtisuunnittelu

Lupakuvien piirtäminen

Saneeraus- ja remonttikohteiden suunnittelu

Toimiva

Prosessi

Budjetoimme koko ajan samalla kun piirrämme, eli olemme kehittäneet piirtämismenetelmän jolla saamme seurattua koko suunnittelun ajan rakennuksen materiaalimenekkejä sekä rakentamisen kustannuksia reaaliajassa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun suunnittelutat talosi meillä, saat myös pankkia varten kustannuslaskelman materiaaleista sekä arvion työhön kuluvasta ajasta ja hinnasta. 

Koska materiaalimenekin laskenta tulee meillä suunnittelussa samalla, se kuuluu suunnittelupalvelumme hintaan automaattisesti. Voit siis itse kilpailuttaa materiaalimäärälaskelman avulla kaikki taloosi tulevat tarvikkeet joten välikäsiä jää materiaalien osalta paljon pois jolloin hintakin on monesti edullisempi kuin valmispaketeissa.

 

Tarkka

Suunnittelu, piirustukset ja 3D-mallinnus

Selkeät kuvat helpottavat sekä suunnittelua että rakentamista. 3D-kuvat ovat edullisia ja tarkkoja, ja niiden helppo luettavuus minimoi virheet ja väärinymmärrykset. Kun rakennus suunnitellaan 3D:nä, saadaan siitä erittäin tarkat mittakuvat, jotka tekevät rakentamisesta helpompaa ja nopeampaa. Tämä näkyy myös suoraan rakentamisen hinnassa: yksinkertaiset ja selkeät ohjeet vähentävät turhaan pohtimiseen kuluvaa työaikaa.

Suunnittelemme myös saneeraus- ja remonttikohteita. Selkeät kohdekuvat auttavat tarjousten pyytämisessä ja varmistavat, että kaikki saamasi tarjoukset ovat helposti vertailtavissa keskenään.

Toteutamme suunnittelu-, piirustus- ja 3D-mallinnustöitä niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää tarpeistasi!

Suunnittelutyön tarjouspyyntö